making pictures you fall in love with

Door mijn jarenlange ervaring en kennis van de fotografie

ben ik in staat om de juiste technieken toe te passen en de juiste sfeer te creëren. Hierdoor ontstaat er een perfecte balans tussen het vastleggen van jouw persoonlijkheid en het creëren van een professionele uitstraling van jou, je merk en je product.

Bovenal is het de glinstering in jouw ogen waar ik naar op zoek ben. Dat is het moment waarop jij echt straalt. En dat is precies wat ik wil vastleggen, want als jij straalt, ben jij een magneet voor nieuwe klanten.

Jeroen,
MrLangeveldPhoto

JA DAT WIL IK, STUUR EEN WHATSAPP

BEN JE OP ZOEK NAAR RUST EN EENHEID IN JE FOTO'S?

BRANDINGSHOOT

DIT IS WAT JE KRIJGT

 • Kennismakingsgesprek om precies helder te krijgen wat jij wilt bereiken met de foto's. We bespreken alle mogelijkheden en maken een plan
 • tot 4 uur fotografie, zodat we genoeg tijd hebben om genoeg afwisselende foto's te maken
 • Locatie Nederland in overleg
 • Meerdere kledingwissels mogelijk voor een goede afwisseling in kleur en sfeer
 • Ook is er mogelijkheid tot foto's van jouw kantoor, bedrijf of (werk)omgeving
 • Het aanleggen van een beeldbank (+-100 foto's), zodat je voor de komende maanden ruim voldoende foto's hebt om dagelijks afwisselende foto's te plaatsen
 • 10 foto's preview binnen 1 week
 • Geschikt voor drukwerk, website en social media
 • 10% wordt gedoneerd aan Stichting Garuda House Bali


Brandingfoto's portretten van vrouwelijke ondernemers yoga master en yogateacher in de buitenlucht

OF JE NU EEN YOGATEACHER, REIKI MASTER, PERSONAL TRAINER, VOEDINGSCOACH OF FITNESS INSTRUCTEUR BENT

MrLangeveldPhoto, Jeroen Langeveld, De Vriendelijke Fotograaf

“Een professionele fotograaf is onmisbaar voor het creëren van professionele foto's die je kunt gebruiken voor branding en marketing.

Als introverte fotograaf ben ik altijd op zoek naar de juiste benadering om mijn klanten op hun gemak te stellen. Want als jij je op je gemak voelt, straal je dat ook uit. En dat is precies wat ik wil vastleggen in mijn foto's.

Mijn persoonlijke benadering is erop gericht om een connectie te creëren met mijn klanten. Door open en eerlijk te communiceren, wil ik jou helpen”

Laat dit aanbod niet lopen

Investering bij reservering tot juni 2024 is €695, excl btw

Investering vanaf juni 2024 is €995, excl btw

ALS FOTOGRAAF BEN JE EEN KLEIN ONDERDEEL VOOR IEMAND 

DIE EEN VERHAAL HEEFT TE VERTELLEN.


ARTJANNA


"Ik had het geluk om vorig jaar zowel een branding als een familie fotoshoot te doen met Jeroen en ik kan zonder aarzeling zeggen dat ik de beste ervaring heb gehad!


Jeroen was meer dan alleen een fotograaf, hij was onze gids gedurende de hele dag en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en alle prachtige momenten vastlegden.


Toen ik de foto's kreeg, kon ik mijn opwinding nauwelijks bedwingen! De beelden waren verbluffend, Jeroen had de mooiste momenten op een magische manier vastgelegd.


Als je op zoek bent naar een fotograaf die niet alleen fantastische foto's maakt, maar ook echt naar je luistert, flexibel is en er alles aan doet om de shoot zo bijzonder mogelijk te maken, dan moet je bij Jeroen zijn."


SABRINA


"In de groene rijstvelden van Bali deed ik samen met Jeroen een fotoshoot. Dat was een groot succes! Jeroen is heel fijn in de omgang, waardoor ongemak eigenlijk direct al wegvalt. Hij is geduldig, geeft duidelijke aanwijzingen en is vooral ook bemoedigend.


De relaxte sfeer is terug te zien op de foto's: ik zie mijn 'pure' zelf terug met spontane blikken, een ontspannen lichaam en een oprechte lach.


Binnen no time had hij alle foto's uitgezocht en bewerkt. Ook dit weer naar volledige tevredenheid. Jeroen levert het eindresultaat op een professionele site aan waar de foto's in hoge resolutie zijn te downloaden, net als de bestanden voor social media.


Kortom: van begin tot einde een fantastische ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!"


NATHALIE


"Voor mijn bedrijf 'Happy Communications' heb ik een business fotoshoot bij MrLangeveldPhoto geboekt. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Jeroen is een professionele, geduldige fotograaf die je vanaf het begin op je gemak weet te stellen.


Hij neemt veel tijd voor het maken van foto’s en geeft aanwijzingen voor een mooie natuurlijke houding. Mijn website is door zijn foto's erg mooi geworden."


Kindertehuis Garuda House Bali

Portret van een Balinees meisje dat woont in het kindertehuis Garuda House Bali

In 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht. Stichting Garuda House Bali heeft als doel de ontwikkeling en educatie van jonge meisjes in Indonesië mogelijk te maken. Jaarlijks helpt de stichting 15 meisjes aan de volgende mogelijkheden: 


Portret van een Balinees meisje dat woont in het kindertehuis Garuda House Bali
 • Naar goede (middelbare) scholen kunnen gaan. 
 • Begeleiding bij het maken van hun huiswerk. 
 • Terecht kunnen met (levens) vragen bij de ‘ouders’ van het Garuda House. 
 • Opvoeding. 
 • De mogelijkheid om naar een goede tandarts, huisarts en of opticien te gaan. 
 • Begeleiding bij het vinden van een goede baan, nadat de middelbare school is afgerond. 
 • Begeleiding bij het leren om voor zichzelf te zorgen en op zichzelf te wonen.
Portret van een Balinees meisje dat woont in het kindertehuis Garuda House Bali

Elk jaar gaan wij naar Bali en bezoeken wij het Garuda House. De meisjes die in het huis wonen kennen wij goed. Maar ook de meisjes die hun opleiding hebben afgerond, inmiddels werken en een eigen gezin hebben, zien we nog elk jaar. Deze vrouwen hebben dankzij het Garuda House een goede baan en een mooie toekomst. 

“Ik vind het belangrijk als fotograaf om het verhaal van deze meisjes te vertellen. Deze meisjes hebben een stem. Ze willen graag naar school en willen graag werken aan een goede toekomst.”

“Voor de meisjes van het Garuda House is het duidelijk. Zij willen laten zien dat zij er toe doen en recht hebben op educatie.

De foto’s die ik maak voor het Garuda House laat ik zien op de website, maar ook naar sponsors en donateurs, zodat we geld kunnen ophalen. Ik vind het heel belangrijk dat we zoveel mogelijk vrouwen mogen helpen op de juiste educatie. Iedereen heeft recht op hun eigen geluk en dat zij zelf mogen kiezen wat zij later willen worden.”

“ALS ONDERNEMER HEB JIJ OOK EEN VERHAAL TE VERTELLEN.

Jij hebt een mooi bedrijf. Je biedt diensten of producten aan en je wilt jezelf laten zien aan de wereld. Jij wilt als ondernemer meer klanten aantrekken en de wereld ook een beetje mooier maken.

Ik kan je hierbij helpen. Samen gaan we op pad en maak ik mooie foto’s van jou als ondernemer. Wie je bent en wat je wilt uitstralen. Met mijn foto’s vertel ik jouw verhaal en laat ik jouw passie op beeld uitstralen.”

Ga je met mij op pad? 

Ik vertel graag jouw verhaal.


Weet je wat zo mooi is? Wanneer wij samen op pad gaan, maken we de wereld samen een beetje mooier. Door met mij samen te werken, geef jij ook aan Garuda House. Een deel van de door jou gemaakte kosten, gaat rechtstreeks naar Stichting Garuda House Bali.